Viking Line Helsingforskryssning

Kryssa till Helsingfors med Viking Line. Viking Lines gemytliga fartyg Gabriella kryssar mellan Stockholm och Helsingfors. Under den sköna sjöresan roar du dig kungligt, äter gott och handlar billigt i Taxfree-butiken.

Helsingfors Viking Line

40-timmars kryssning Helsingfors Viking Line​

  • Fartyget avgår 16.30 från Stockholm (16.00 under högsäsong). Du får en heldag i Helsingfors och är åter i Stockholm två dagare senare kl 10.00
  • Det är möjligt att komplettera med en eller flera hotellnätter i Helsingfors
  • Bussanslutningar till och från flera orter i Sverige.

Pris fr. ? :-/hytt

Kryssa med Viking Line till Helsingfors så får du två sköna kvällar ombord och en heldag i Helsingfors.Helsingfors är en lagom stor stad med promenadavstånd till de flesta sevärdheterna.

Ombord kan du njuta av Viking Lines berömda buffé där du äter och dricker så mycket du orkar. I á la carte restaurangen Food Garden äter du goda varmrätter och komponerar din egen för och efterrätt från en buffé. Ella´s är den amerikansk-italienska restaurangen berömd för sina mycket goda hamburgare, bland annat.

För den som bara vill äta något lätt finns ett café och Tapas Grill där du kan fika eller äta något snabbt och lätt.

Kryssning Stockholm till Helsingfors för nöjes skull

För den nöjeslystne finns det dans i nattklubb och diskotek, oftast till levande musik. I puben spelar trubaduren gamla och nya allsångsfavoriter. I kasinot kan du förstärka reskassan. Dessutom finns ett antal spelautomater. Badavdelningen är fartygens stolthet. Här njuter du av pooler, bastur eller bara tar det lungt. Efter bastun smakar det bra med något kallt att dricka från poolbaren. I fartygets shoppingcenter handlar du mycket fördelaktigt.Viking Line till Helsingfors med massor av shopping

Sjöpriser på tobak, alkohol, parfym och mycket mycket annat. Eftersom fartygen går via Åland kan man sälja ”riktig” Tax-free ombord. Dessutom finns alltid mängder av specialerbjudanden där du kan spara ännu mera.

Hytterna ombord på din helsingforskryssning är som hotellrum. Välj mellan prisvärda standardhytter eller lyxiga lyxhytter eller sviter, de allra lyxigaste med flera rum eller egen balkong. Viking Line till Helsingfors avgår från Stockholm dagligen kl 16:30

Viking Lines båtar till Helsingfors

Annonser ▼

Mer läsning:

Viking Lines helsingforsfartyg

Viking Lines fartyg Gabriella och Mariella tar dig till Helsingfors med stil och klass. Ombord hittar du allt som behövs för en skön kryssning, trevliga restauranger, barer med underhållning samt shopping till bra priser.

Läs mer »

Silja Lines Helsingforsfartyg

Systerfartygen Silja Serenade och Symphony beställdes i slutet av 80-talet av Silja Line för att erbjuda upplevelser till havs utöver det vanliga. Och man får verkligen säga att man lyckades. Även 25 år senare är fartygen fortfarande något utöver det vanliga

Läs mer »

Om Helsingfors

Helsingfors är inte bara Finlands huvudstad, men också dess största stad. Om man räknar med de kringliggande förorterna och samhällen så hamnar befolkning på bra över en miljon, vilket gör den till den tredje största i Norden.

Läs mer »

© 2017-2021 Martin Ivarson