Viking Lines helsingforsfartyg

Viking Lines fartyg Gabriella och Mariella tar dig till Helsingfors med stil och klass. Ombord hittar du allt som behövs för en skön kryssning, trevliga restauranger, barer med underhållning samt shopping till bra priser.

Viking Lines fartyg är något mindre än Silja Lines fartyg på linjen till Helsingfors men många anser att Vikings fartyg är mysigare och mer kryssningskänsla ombord. Under de senaste åren har Viking Line satsat stora summor på att bygga om Helsingfors-fartygen med nya restauranger, barer och nya och uppfräschade hytter.

En av de största satsningarna ombord har skett i fartygets nattklubbar där ingen möda har sparats på att ta fram en modern underhållnings lokal med de senaste tekniska finesserna som tex LED väggar och ljud och ljus i världsklass.

Här kan du titta på framträdanden av internationellt kända artister i en trevlig och modern miljö.
Fartygens restauranger har förnyats rejält och man kan nu erbjuda klassisk kryssningsmat som bufféer men även specialiteter från internationella kök eller fisk och skaldjur i någon av gourmetrestaurangerna ombord.
Även butikerna ombord på fartygen har fått sig en rejäl ansiktslyftning och utbudet av kända märkesvaror har ökat.
Under sommarmånaderna går Viking Lines Helsingfors-fartyg till Tallinn under hamnuppehållet i Helsingfors – ett perfekt sätt för dig att förlänga resan med några timmar eller dagar i Estlands huvudstad Tallinn.