Kryssa till Helsingfors med Silja Line​

Systerfartygen Silja Serenade och Silja Symphony kryssar mellan Stockholm och Helsingfors. Dessa är de största och lyxigaste färjorna som trafikerar nordiska farvatten.

Kryssning till Helsingfors
Foto: Marko Stampehl
Kryssning till Helsingfors
Foto: Marko Stampehl

Kryssning Helsingfors Silja Line​

  • Fartygen avgår kl 16.45 och är tillbaka kl 10:00 två dagar senare.
  • Det är möjligt att komplettera med en eller flera hotellnätter i Helsingfors
  • Bussanslutningar till och från flera orter i Sverige.

Pris fr. ? :-/hytt

Redan när du kliver ombord på Silja Lines helsingsforskryssare märker du att dessa fartyg inte liknar någon annan färja du tidigare åkt med tidigare.”Silja Promenade” -en 140 meter lång gågata sträcker sig genom hela fartyget!

På ”Silja Promenade” hittar du restauranger, butiker, barer och andra nöjeslokaler. Utbudet av mat, nöjen och shopping är enormt på dessa fartyg.

Silja Line till Helsingfors – en kulinarisk upplevelse!

Ombord hittar du restauranger för alla smaker. Oavsett vad du väljer så är det av högsta kvalitet och smakupplevelser av rang. Välj mellan den klassiska buffén, a la carte, eller något enkelt och snabbt!

Det är rökfritt i hytter och allmänna utrymmen ombord – detta gäller även e-cigaretter, vill man röka får man göra det ute på däck.

Silja Line till Helsingfors erbjuder god mat och dryck
Ät gott ombord. Massor av olika restauranger att välja mellan. Foto: Marko Stampehl.
Kvällstid bjuds det på underhållning. Foto: Tallink Silja.
Sov gott i en av de bekväma hytterna. Foto: Marko Stampehl.

Silja Line har underhållning för alla smaker

Det finns massor av underhållning ombord! Dansa eller njut av shower i världsklass. Varför inte lyssna på trubaduren i puben eller pröva karaoken? I discot dansar du till de senaste hitsen till långt fram på morgonkvisten.

Badlandskapet Sunflower Oasis erbjuder pooler, bastur och vattenrutschbana. För den som behöver släcka törsten finns en poolbar.

Hytterna är naturligtvis mycket bekvämt inredda – de är som bekväma hotellrum på land. Det finns hytter med havsutsikt samt hytter med utsikt över ”Silja Promenade” fartygets pulserande gågata. Ett flertal sviter finns även för de gäster som vill sätta extra guldkant på resan.

 

Annonser ▼

Mer läsning:

Viking Lines helsingforsfartyg

Viking Lines fartyg Gabriella och Mariella tar dig till Helsingfors med stil och klass. Ombord hittar du allt som behövs för en skön kryssning, trevliga restauranger, barer med underhållning samt shopping till bra priser.

Läs mer »

Silja Lines Helsingforsfartyg

Systerfartygen Silja Serenade och Symphony beställdes i slutet av 80-talet av Silja Line för att erbjuda upplevelser till havs utöver det vanliga. Och man får verkligen säga att man lyckades. Även 25 år senare är fartygen fortfarande något utöver det vanliga

Läs mer »

Om Helsingfors

Helsingfors är inte bara Finlands huvudstad, men också dess största stad. Om man räknar med de kringliggande förorterna och samhällen så hamnar befolkning på bra över en miljon, vilket gör den till den tredje största i Norden.

Läs mer »

© 2017-2021 Martin Ivarson