Kryssning Helsingfors Silja Line

Systerfartygen Silja Serenade och Silja Symphony kryssar mellan Stockholm och Helsingfors. Dessa är de största och lyxigaste färjorna som trafikerar nordiska farvatten.

Kryssning till Helsingfors
Foto: Marko Stampehl

Kryssning Helsingfors Silja Line​

  • Fartygen avgår kl 16.45 och är tillbaka kl 10:00 två dagar senare.
  • Det är möjligt att komplettera med en eller flera hotellnätter i Helsingfors
  • Bussanslutningar till och från flera orter i Sverige.

Pris fr. ? :-/hytt

Redan när du kliver ombord på Silja Lines helsingsforskryssare märker du att dessa fartyg inte liknar någon annan färja du tidigare åkt med tidigare.”Silja Promenade” -en 140 meter lång gågata sträcker sig genom hela fartyget!

På ”Silja Promenade” hittar du restauranger, butiker, barer och andra nöjeslokaler. Utbudet av mat, nöjen och shopping är enormt på dessa fartyg.

Silja Line till Helsingfors – en kulinarisk upplevelse!

Ombord hittar du restauranger för alla smaker. Oavsett vad du väljer så är det av högsta kvalitet och smakupplevelser av rang. Välj mellan den klassiska buffén, a la carte, eller något enkelt och snabbt!

Det är rökfritt i hytter och allmänna utrymmen ombord – detta gäller även e-cigaretter, vill man röka får man göra det ute på däck.

Silja Line till Helsingfors erbjuder god mat och dryck
Ät gott ombord. Massor av olika restauranger att välja mellan. Foto: Marko Stampehl.
Kvällstid bjuds det på underhållning. Foto: Tallink Silja.
Sov gott i en av de bekväma hytterna. Foto: Marko Stampehl.

Silja Line har underhållning för alla smaker

Det finns massor av underhållning ombord! Dansa eller njut av shower i världsklass. Varför inte lyssna på trubaduren i puben eller pröva karaoken? I discot dansar du till de senaste hitsen till långt fram på morgonkvisten.

Badlandskapet Sunflower Oasis erbjuder pooler, bastur och vattenrutschbana. För den som behöver släcka törsten finns en poolbar.

Hytterna är naturligtvis mycket bekvämt inredda – de är som bekväma hotellrum på land. Det finns hytter med havsutsikt samt hytter med utsikt över ”Silja Promenade” fartygets pulserande gågata. Ett flertal sviter finns även för de gäster som vill sätta extra guldkant på resan.

 

ANNONS:

© 2017-2020 Martin Ivarson