Foto: Markus Rantala CC-BY-SA-3.0

Kryssning Helsingfors Viking Line

  • Fartygen avgår kl 16.00 och är tillbaka kl 10:00 två dagar senare.
  • Det är möjligt att komplettera med en eller flera hotellnätter i Helsingfors
  • Bussanslutningar till och från flera orter i Sverige.

Pris fr. ? :-/hytt

Helsingforskryssning med Viking Line

Nu kan du sticka iväg på helsingforskryssning med Viking Line. Båten avgår på eftermiddagen från Stockholm och du börjar med att installera dig i din sköna hytt.

Det är alltid trevligt att stå på däck och se när fartyget lämnar hamnen. 

De allra flesta väljer att äta smörgåsbord på helsingforskryssning, då får man äta och dricka obehindrat och kan fylla på så många gånger man vill. Barnen brukar också gilla buffé-restaurangen eftersom det finns en särskild barnbuffé med de rätter som de mindre kryssningspassagerarna brukar gilla.

För den som vill lyxa till det lite extra på sin helsingforskryssning med Viking Line kan välja att äta en fin meny med utmärkta viner i fartygets ala carte restaurang.

I puben underhåller trubaduren och det brukar bli både allsång och spontandans, pubben har ett otroligt stort sortiment av både öl och whisky.

Nattklubben erbjuder internationell show underhållning och dans till välkända artister. Barerna är välfyllda och erbjuder mängder av olika drinkar. För den som vill ha ännu högre tempo finns discot där du kan dansa till de senaste hitsen ända till solen går upp.

När du är nöjd med nattlivet känns det skönt att dra sig tillbaka till hytten för lite sömn. Det finns många olika hytt alternativ, lyxhytter, sviter och standardhytter.

Dagen därpå börjar med en stor sjöfrukost som gör att du står dig större delen av dagen och därefter anlöper fartyget Helsingfors. Du får en heldag i den trevliga staden Helsingfors och på eftermiddagen går båten tillbaka till Stockholm och du har ännu en kul kväll och en skön natt ombord på båten. Fartyget är framme i Stockholm dagen därpå på morgonen.

Missa inte ett besök i fartygets tax-free shop, där hittar välkända märkesvaror till priser som ligger betydligt lägre än på land.

Boka din Helsingforskryssning med Viking Line redan i dag så har du något roligt att se fram emot!

© 2017-2021 Martin Ivarson