Foto: Marko Stampehl

Silja Line till Helsingfors

Systerfartygen Silja Serenade och Silja Symphony kryssar mellan Stockholm och Helsingfors. Dessa är de största och lyxigaste färjorna som trafikerar nordiska farvatten.

Redan när du kliver ombord på Silja Lines helsingsforskryssare märker du att dessa fartyg inte liknar någon annan färja du tidigare åkt med tidigare.”Silja Promenade” -en 140 meter lång gågata sträcker sig genom hela fartyget!

På ”Silja Promenade” hittar du restauranger, butiker, barer och andra nöjeslokaler. Utbudet av mat, nöjen och shopping är enormt på dessa fartyg.

Silja Line till Helsingfors – en kulinarisk upplevelse!

Ombord hittar du restauranger för alla smaker. Oavsett vad du väljer så är det av högsta kvalitet och smakupplevelser av rang. Välj mellan den klassiska buffén, a la carte, eller något enkelt och snabbt!

Det är rökfritt i hytter och allmänna utrymmen ombord – detta gäller även e-cigaretter, vill man röka får man göra det ute på däck.

Silja Line till Helsingfors erbjuder god mat och dryck
Ät gott ombord. Massor av olika restauranger att välja mellan. Foto: Marko Stampehl.
Kvällstid bjuds det på underhållning. Foto: Tallink Silja.
Sov gott i en av de bekväma hytterna. Foto: Marko Stampehl.

Silja Line har underhållning för alla smaker

Det finns massor av underhållning ombord! Dansa eller njut av shower i världsklass. Varför inte lyssna på trubaduren i puben eller pröva karaoken? I discot dansar du till de senaste hitsen till långt fram på morgonkvisten.

Badlandskapet Sunflower Oasis erbjuder pooler, bastur och vattenrutschbana. För den som behöver släcka törsten finns en poolbar.

Hytterna är naturligtvis mycket bekvämt inredda – de är som bekväma hotellrum på land. Det finns hytter med havsutsikt samt hytter med utsikt över ”Silja Promenade” fartygets pulserande gågata. Ett flertal sviter finns även för de gäster som vill sätta extra guldkant på resan.

Silja Line avgår från Stockholm dagligen kl 17:00

Boka kryssning till Helsingfors med Silja Line >

Enter your text here