Foto: Marko Stampehl

Mat & dryck på Silja Line

Fartygens utbud av restauranger, barer, underhållning har uppdaterats under åren, man har förnyat fartygen ungefär var femte år för att säkerställa att man erbjuder det mesta av det bästa för fartygens gäster. Under senare år har bland annat Östersjöns första sushi restaurang öppnats ombord.

Restaurangerna ombord är värda ett kapitel för sig. Här talar vi om guldkrogar till havs, den enda skillnaden är att priserna ligger på en betydligt trevligare nivå än på finkrogar ”på land”. Det finns många olika typer av restauranger att välja mellan, alltifrån restauranger med vita dukar till grillrestaurang, fisk och skaldjur eller enklare caféer och snabbmat.

Grande Buffet

Bufférestaurangen Grande Buffet har designats om och blivit både öppnare och ljusare. Buffén bjuder på en trendigare och modernare tolkning av gamla favoriter och nya inslag.
Du äter så mycket du vill och orkar. Barn upp till 5 år äter gratis i sällskap med betalande vuxen och har ett eget buffébord.

Tavolàta Ristorante Italiano

Tavolàta Ristorante Italiano är den italienska restaurangen som serverar mat och viner från Italien. Njut av moderna smaker och färska råvaror.

Happy Lobster

Östersjöns bästa fisk- och skaldjursrestaurang. Här njuter du av havets läckerheter och utsikten mot havet eller Promenaden.

Boka din kryssning >

  • Utbud
  • Kvalité
  • Pris
4.3

Sammanfattning

Ett helt enormt utbud av olika restauranger. Kvalitén är överlag mycket bra. Vissa priser kan vara lite höga men det går att göra fynd.

Enter your text here